Aanleg tuinen

Een tuin die binnen naar buiten brengt

Bent u toe aan een nieuw tuinontwerp en zoekt u een ontwerp waarbij u de mogelijkheid krijgt om vaker gebruik te maken van uw tuin. Breng dan uw woonkamer en beetje naar buiten met een tuinontwerp van ons. LiefdeVoorBuiten is de hovenier die als geen ander weet hoe je delen van het comfort van een woonkamer naar buiten kan brengen. Wij doen dat door de aanleg van tuinen zo in te richten dat er mogelijkheden ontstaan om een tuin vaker te kunnen gebruiken.

Aanleg tuinen

Wij brengen binnen naar buiten

LiefdeVoorBuiten is een hovenier die het gevoel van binnen graag naar buiten brengt. Want het is zonde om uw tuin het grootste gedeelte van het jaar alleen maar te aanschouwen door het raam van uw woonkamer. Wij zijn de specialist in aanleg van tuinen die de woonkamer een beetje naar buiten brengen. En dat doen we door gebruik te maken van o.a. veranda’s die de mogelijkheid bieden om een stukje comfort in de tuin te brengen die met een andere aanleg niet mogelijk is.

Wij geven 1 jaar garantie

Wij houden het niet alleen bij woorden wanneer wij stellen dat wij top kwaliteit leveren. Daarom geven wij standaard 1 jaar garantie op onze veranda’s, pergola’s en schuttingen. Met een aanleg van uw tuin door ons bent u er op die manier van verzekerd dat u niet alleen een tuin krijgt die zich onderscheidt van andere tuinen maar dat de aanleg ook professioneel is uitgevoerd.

Uw complete tuin aangelegd

Wij kunnen de aanleg van tuinen volledig verzorgen.
Wij leveren indien gewenst ook ontwerpen voor tuinen en kunnen alles voor u verzorgen zoals de levering en plaatsing van de veranda, de schutting en pergola en wij beplanten en bestraten uw tuin.

Ook voor het onderhoud

Wij verzorgen ook het onderhoud van de tuinen die wij aangelegd hebben. Wij laten het dus niet alleen bij de aanleg zelf. Onze tuinen zitten goed doordacht in elkaar en met gebruikmaking van de beste houten materialen kunt u er zeker van zijn dat het onderhoud aan uw tuin minimaal zal zijn.

Informeer nu naar vrijblijvend advies

Zoekt u een hovenier die de aanleg van tuinen van begin tot eind kan verzorgen? Neem dan contact op met ons voor een mooie offerte. U krijgt van ons 1 jaar garantie op uw veranda, schutting en pergola en wij zorgen ervoor dat u een tuin krijgt waar u zich net zo thuis voelt als in uw woonkamer.

Ons adres

Adres

LiefdeVoorBuiten
Oude Holleweg 46
3927 CM, Renswoude

Tel
E-mail

06-13108354
info@liefdevoorbuiten.nl

Menu Title