Buiten wonen

Genieten in de tuin

Een leuke tuin is natuurlijk hartstikke mooi. Zeker wanneer het mooi weer is in de zomer. Maar helaas hebben wij in Nederland niet zo heel veel dagen dat het weer goed genoeg is om in de tuin te vertoeven. Daarom gelooft LiefdeVoorBuiten dat een tuin meer moet zijn. Wij geloven in buiten wonen. En dat bereiken wij door speciale tuinaanleg waarbij de nadruk ligt de wens van het genieten van het buiten zijn. Anders gezegd, wij halen uw woonkamer een beetje naar buiten op het terras zodat u vaker optimaal gebruik kunt maken van uw tuin. Lees verder hoe wij te werk gaan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Buiten wonen

Wij houden van buiten met comfort

LiefdeVoorBuiten laat u genieten in uw tuin. En dat doen we door vooral op het terras voorzieningen te treffen die het mogelijk maken om vaker van de tuin gebruik te maken. Wilt u weten hoe het is wanneer de vogels in de winter op uw tafel het voer komen ophalen? Bij ons kan dat met ons idee dat een tuin en wonen in een huis één geheel moet zijn. Wonen in een huis is volgens ons pas compleet wanneer er ook een mogelijkheid is om een lekker buiten te wonen. Wonen krijgt op die manier een andere dimensie wanneer u met een tuin door ons aangelegd in elk seizoen kunt genieten van de natuur.

Een prachtige veranda

Ons idee van buiten wonen verwezenlijken wij vooral door het plaatsen van veranda’s die in alle jaargetijden gebruikt kunnen worden. Onze veranda’s zijn van top kwaliteit waarbij we de beste houtsoorten gebruiken in combinatie met de beste materialen. En uiteraard laten we ook bij de plaatsing niets aan twijfel over. Het moet gewoon goed zijn om u ervan te verzekeren dat u jarenlang plezier zult hebben van uw veranda.

Alles in uw tuin verzorgt

Wij kunnen er tevens voor zorgen dat alles in uw tuin verzorgd wordt. Wij plaatsen uw schutting en pergola, wij beplanten uw tuin en wij verzorgen uw bestrating.

Vrijblijvend advies? Wij helpen graag.

Wilt u weten wat wij bedoelen met buiten wonen? Neem dan contact op met ons.

Wij leggen u dan uit waarin wij ons onderscheiden zodat u kunt genieten van uw tuin en het buiten zijn. Wij geven u graag de mogelijkheden en een offerte voor een prachtige tuin.
Maak de buitenbeleving helemaal compleet met een tuin waar u zich helemaal thuis bij voelt.

Menu Title