Verandabouw

Mooie houten veranda’s

Heeft u plannen om een veranda te laten plaatsen in uw tuin? Neem dan contact met LiefdeVoorBuiten voor de beste verandabouw. Met een veranda door ons gebouwd bent u jarenlang verzekerd van een stukje vakwerk in uw tuin. En dat niet alleen, wij zorgen er ook voor dat wij binnen naar buiten brengen bij u. Naast verandabouw kunnen wij tevens uw veranda inrichten, zodat u verzekerd bent van een knus hoekje in uw tuin waar u het hele jaar kunt doorbrengen.

Geniet optimaal van uw tuin

LiefdeVoorBuiten is niet zomaar een hovenier. Wij zijn specialisten in het verzorgen van tuinen waarbij men het gevoel heeft in een woonkamer te zitten met de natuur onder handbereik. In tuinen met een verandabouw van ons kunt u in de winter de roodborstjes uw voer zien ophalen en in de zomer de eekhoorntjes in uw tuin hun gang zien gaan.

Een terras op maat gemaakt

Wij leveren geheel op maat gemaakte verandabouw. U kunt bij ons uit verschillende opties kiezen om uw veranda helemaal naar uw wens te maken. Combineer de verandabouw met een prachtige pergola of overkapping zodat u mogelijkheden krijgt om uw terras ook in de winter te gebruiken.

Wij denken graag met u mee met garantie

Wij laten het niet alleen bij woorden alleen wanneer wij stellen dat wij kwaliteit leveren. Daarom geven wij 1 jaar garantie op onze verandabouw zodat u er zeker van bent dat uw veranda jarenlang plezier zal opleveren.

En we kunnen dat garanderen omdat wij houtsoorten en andere materialen gebruiken met oog voor duurzaamheid.
Tevens zorgen wij ervoor dat het terras op een professionele manier geplaatst wordt zodat verzakking tot een minimum beperkt zal worden.

Verandabouw

Ook uw schutting en beplanting

Wij verzorgen niet alleen verandabouw maar ook schuttingen en pergola’s voor uw tuin. En ook hier geven wij 1 jaar garantie op omdat we ook hiervoor slechts voor het allerbeste gaan. Verder kunnen wij uw beplanting en bestrating verzorgen en kunnen wij een volledig nieuw tuinontwerp leveren in samenwerking met onze tuin ontwerper.

Informeer vrijblijvend naar een nieuwe veranda

Zoekt u verandabouw die zich onderscheid van andere veranda’s? En zoekt u bij voorbaat op betaalbare oplossingen met top kwaliteit? Neem dan contact op met ons. Vul het formulier in of bel ons op voor een afspraak. Wij laten u dan zien wat wij allemaal kunnen leveren en geven u graag een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt vergelijken.

Menu Title