Veranda bouwen

Een prachtige veranda

Wilt u uw tuin veranderen en zoekt u een oplossing om vaker van uw tuin gebruik te kunnen maken? Laat dan een prachtig mooie veranda bouwen op uw erf. LiefdeVoorBuiten kan deze bouwen en brengt hiermee een stukje binnen naar buiten. Want met een veranda van ons creëert u een stukje woonkamer in uw tuin waar u ook kunt verblijven wanneer het wat minder weer is. Met een terras van ons hoort u de vogeltjes als het ware fluiten in uw woonkamer.

De specialist voor de knusse tuin

LiefdeVoorBuiten haalt binnen naar buiten. Anders gezegd, wij maken een tuin waarbij u het gevoel heeft dat u binnen in uw woonkamer zit. Dit doen wij met een slim tuinontwerp waarbij wij de zithoek zodanig bouwen dat u er vrijwel het hele jaar gebruik van kunt maken.

Wanneer wij uw veranda bouwen dan krijgt van ons mooie kwaliteit geleverd. Tevens kunnen wij een compleet nieuw ontwerp voor u laten maken door onze tuin ontwerper.

Veranda bouwen

Alle tuinwerkzaamheden door ons verzorgd

Wij houden het niet alleen bij het bouwen van een veranda. Wij kunnen alles in uw tuin verzorgen zoals schuttingen, de beplanting, het tuinontwerp en de aanleg van uw straat.

Het binnen naar buiten idee

Onze filosofie is simpel en duidelijk. Wij brengen binnen naar buiten. Wij vinden dat een tuin vaker gebruikt moet kunnen worden. Wanneer wij uw veranda bouwen dan zult u zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Neem contact op voor meer info

Zoekt u naar een hovenier die voor u een veranda bouwen kan? Heeft u een voorkeur voor een hovenier die voor u een tuin aanlegt, die binnen naar buiten brengt? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Wij komen indien gewenst bij u langs om u uit te leggen waarom wij ons kunnen onderscheiden van andere hoveniers.

Ons adres

Adres

LiefdeVoorBuiten
Oude Holleweg 46
3927 CM, Renswoude

Tel
E-mail

06-13108354
info@liefdevoorbuiten.nl

Menu Title