Veranda maken

Een mooie veranda van kwaliteit

Heeft u plannen om uw tuin te laten veranderen en denkt u na om een veranda te laten plaatsen? Tegen een betaalbare oplossing? Neem dan contact op met LiefdeVoorBuiten. Wij plaatsen voor u een veranda op een professionele manier. En daar voegen wij nog onze kennis bij om van uw terras een plekje te maken waar u met net zoveel comfort zult genieten als in uw woonkamer. Lees verder over de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Een echte buitenbeleving

Als specialist in het verzorgen van knusse tuinen brengt LiefdeVoorBuiten graag het comfort van een woonkamer naar de tuin. Onze slogan is dan ook dat wij “binnen naar buiten” brengen. Wanneer wij uw veranda maken dan houden we daar ook rekening mee. Wij kunnen van uw veranda een hoekje maken waar u maximaal comfort kunt krijgen zodat u vaker gebruik kunt maken van uw tuin.

IMG_2237

Een terras geheel op maat

Wij kunnen uw veranda maken zoals u dat wenst. Dit betekent dat wij het geheel kunnen ontwerpen voor u maar u kunt uiteraard ook zelf een idee geven hoe u het graag zou willen hebben.

Ook voor schuttingen en pergola’s

Wij laten het niet alleen bij veranda’s maar leveren ook schuttingen en pergola’s.

2

Het is dan ook het overdenken waard om uw schutting meteen mee te nemen met de bouw van uw terras wanneer uw schutting toch aan verandering toe is. Tevens kunnen wij ook zorgdragen voor de bestrating van uw tuin.

Het tuinontwerp ook verzorgd

Wij kunnen ook een volledig nieuw ontwerp voor uw tuin laten maken door onze tuin ontwerper. En dat niet alleen, wij kunnen deze tuin ook helemaal voor u aanleggen inclusief de beplanting. U krijgt bij ons één aanspreekpunt voor het hele karwei die alles weet van uw wensen.

Wij helpen u graag

Zoekt u een bedrijf dat een top klasse veranda kan maken voor u? Neem dan contact op met ons. Vul het formulier in of bel ons op voor een afspraak. Wij kunnen u dan laten zien wat de mogelijkheden zijn en u krijgt dan van ons vrijblijvend advies. En indien gewenst een hele mooie offerte die u rustig kunt nalezen.

Menu Title