Tuinaanleg

Een tuin die de natuur naar binnen brengt

Bent u op zoek naar een mooie tuin waarbij u optimaal kunt genieten? Neem dan contact op met LiefdeVoorBuiten. Wij verzorgen tuinen die het echte buiten gevoel geven. Met een tuinaanleg van ons krijgt u het knusse gevoel dat u midden in de natuur zit. Wij zijn specialisten in het aanleggen van veranda’s en schuttingen, verzorgen de tuinaanleg en het onderhoud van uw tuin en wij kunnen samen met onze tuinontwerper de mooiste tuin voor u ontwerpen.

IMG_2652

Terug naar de natuur is ons motto

LiefdeVoorBuiten heeft als motto dat wij de natuur zoveel mogelijk een rol willen laten spelen bij uw woning. En hoe kunnen we dat beter doen met een tuinaanleg waarbij we de tuin bij uw woning te betrekken. Met andere woorden, wij zorgen ervoor dat uw tuin niet alleen een plek is waar u kunt plaatsnemen wanneer het zonnetje schijnt maar ook wanneer het wat minder weer is. We maken dus van uw tuin een echte buitenbeleving.

Een ontspannen sfeer met buiten wonen

Buiten wonen is de leidraad waar wij mee werken. D.w.z. dat wij ervoor zorgen dat met onze tuinaanleg uw tuin een aantal gemakken zult hebben die andere tuinen niet hebben. U kunt dus veel vaker gebruik maken van uw tuin. Wel zo leuk wanneer u bezoek heeft en een leuke ontspannen sfeer wilt creëren.

Mooie veranda’s

Wij leveren tuinaanleg met o.a. mooie kwaliteit veranda’s om dat buitengevoel maximaal te bereiken. Onze veranda’s worden gerealiseerd met A-merken en materialen met oog voor duurzaamheid en jarenlang plezier.

Eén aanspreekpunt voor uw nieuwe tuin

Wij staan graag direct in contact met onze klanten en daarom krijgt u van ons één aanspreekpunt die alles weet van uw nieuwe tuinontwerp. Met een tuinaanleg bij ons bent u er verzekerd van dat u altijd terug kunt vallen op één persoon die exact weet wat uw wensen zijn.

Neem contact op voor advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tuinaanleg in Amersfoort, Renswoude, Veenendaal of ergens anders in Nederland? Neem dan contact op met ons. U heeft bij ons één aanspreekpunt welke alles weet van tuinaanleg. Wij komen graag bij u langs om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte.

Ons adres

Adres

LiefdeVoorBuiten
Oude Holleweg 46
3927 CM, Renswoude

Tel
E-mail

06-13108354
info@liefdevoorbuiten.nl

Menu Title