Schutting plaatsen

Een mooie afscheiding in uw tuin

Heeft u plannen om de afscheiding van uw tuin te laten vervangen en bent u op zoek naar een mooie natuurlijke schutting? Neem dan contact op met LiefdeVoorBuiten. Wij kunnen uw nieuwe schutting plaatsen en tevens uw hele tuin vernieuwen. Ons specialisme is het optimaliseren van uw tuin. Dit wil zeggen dat wij een tuin niet als een apart onderdeel zien van uw huis en erf maar maar als één geheel. Wij brengen in uw tuin het optimale genieten van het buiten.

In uw tuin zitten zoals in uw woonkamer

LiefdeVoorBuiten levert tuinen waarbij we de woonkamer bij wijze van spreken een stukje naar buiten trekken. Onze tuinen onderscheiden zich daar heel duidelijk in. Uiteraard zijn wij ook specialisten in alle werkzaamheden die te bedenken zijn in een tuin zoals het aanleggen van terrassen, het planten van uw beplanting en een schutting plaatsen. Tevens kunnen wij onze ontwerper een mooi nieuw ontwerp laten maken voor uw tuin.

IMG_2038

Schuttingen met klasse

Wij komen niet zomaar een willekeurige schutting plaatsen. Wij leveren alleen schuttingen van goede kwaliteit hout afgewerkt met de mooie materialen.

Niet alleen schuttingen

Wij doen meer dan alleen schuttingen plaatsen. Zo leveren wij ook veranda’s en pergola’s voor uw tuin. En ook hiervoor leveren wij alleen houtsoorten en materialen van goede kwaliteit. U kunt erop rekenen dat een schutting, een veranda en een pergola bij ons jarenlang mee zal gaan zodat u lang plezier zult hebben van ons werk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Zoekt u een bedrijf die schuttingen kan leveren en ook de schutting kan plaatsen voor u? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij kunnen vrijwel alle type schuttingen leveren en wij waarborgen kwaliteit en jarenlang plezier wanneer wij u erfafscheiding plaatsen. Wij helpen u graag.

Ons adres

Adres

LiefdeVoorBuiten
Oude Holleweg 46
3927 CM, Renswoude

Tel
E-mail

06-13108354
info@liefdevoorbuiten.nl

Menu Title